Buffetten

Buffetten op maat


Dieet of allergie?

Wij houden rekening met u

Wij begrijpen als geen ander het belang van ontspannen en lekker eten. Niet bezig zijn met vragen als: Kan ik dit wel eten? Wat zal er allemaal in zitten? Is er wel genoeg keuze voor mij?

Geheel glutenvrij?

Helemaal plantaardig?

Of een ander dieet of allergie?

Geef het aan ons door en wij maken uw buffet op maat!

Vlint 21

Over ons

Restaurant Vlint21 is een onderdeel van Hotel Bieze in Borger.

Sinds 2015 proberen Pieter-Jelle Hoogsteen en Elly Bakker, samen met hun team van enthousiaste medewerkers, hun stempel te drukken op de beleving van uit eten gaan.

Wij zijn in de veronderstelling dat het leven gevierd mag worden en dat dit heel goed gecombineerd kan worden met eten en drinken.

Dus wilt u eens iets anders voor die speciale datum? Laat ons u ontzorgen, dat is tenslotte ons vak!


Is de groep groot genoeg? Dan bieden wij exclusiviteit!


Ons aanbod

Buffet op maat

Wat bedoelen we daar mee?

Lastig kiezen altijd, die buffetten. De een heeft dit, de andere dat; kunnen we ook zelf iets samenstellen? Welnu, bij ons kan het!

Wij hebben al een leuk buffet samengesteld, voor een aantrekkelijk tarief. Mocht u echter iets missen of juist niet lusten, dan passen we het aan.

Zo heeft u tenslotte nog steeds de regie in handen.

Buffet Vlint 21

Basis om mee te beginnen

Onze buffetten bestaan uit een basis met daarin soep vooraf,
brood met boter, drie salades en vijf warme gerechten


Prijs per persoon: 18,50
Vanaf 20 personen

U begint altijd met het basisbuffet en kunt naar gelang gerechten toevoegen of vervangen. Prijzen kunnen hierdoor veranderen.


Soepen
Mosterd– of tomatensoep
Brood met boters

Voorgerechten
Salade tomaat, mozzarella en pesto
Aardappelsalade met spekjes en bosui
Couscous salade met feta en komkommer

Warme gerechten
Vegetarische groenten lasagne
Saté van de haas met atjar en kroepoek
Zalm met dille roomsaus
Aardappelgratin
Verse groenten (bloemkool/broccoli)

Uitbreidingen

Prijzen per persoon

Salades
Zalmsalade   € 2.50
Carpacciosalade  € 2,50
Seizoen salade  € 1,50

Hoofdgerechten
Kabeljauw en papilotte  € 3,00
Gegrilde groenten met geitenkaas, honing en noten  € 2,50
Varkenshaas roomsaus  € 3,00
Ossenhaas      € 3,50
Gebakken aardappelen  € 1,50
Friet   € 1,50
Limoenrijst   € 1,00

Desserts:
Bavarois  € 1,50
Vers fruit  € 1,50
Longueurs  € 1,50
Tiramisu  € 2,50
MonChou taart  € 2,50
Slagroom  € 0,75
Mousse  € 1,50
IJs  € 2,00